top of page

KEURMEESTER
HEF- EN HIJSMIDDELEN

Keurmeester onder de haak

 

Ben je op zoek naar een autonome rol als keurmeester hef -en hijsmiddelen onder de haak? Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie voor de lange termijn waarin vindingrijkheid en oplossingsgerichtheid worden verwacht en gewaardeerd. Je hebt als keurmeester een autonome rol en deze vrijheid kan je vinden binnen onze organisatie. Wel dien je het werk nauwkeurig te documenteren voor interne en externe rapportages, waaronder het opstellen van keuringsrapporten en certificaten volgens de EKH-werkvoorschriften. Je inspecteert en keurt hef -en hijsmiddelen binnen industriële omgevingen.  Je deelt je kennis en adviseert de opdrachtgever.

 

Wat bieden wij?

Om te beginnen moet er tegenover zo’n takenpakket natuurlijk een marktconform salaris staan. Dit salaris wordt bepaald door je kennis, ervaring en inzet. De eerste periode (4 weken) krijg je een gedegen inwerktraject waarbij je aan de hand van collega’s uitleg krijgt over alle services van ons bedrijf. Na dit inwerktraject kom je te werken in een jong en gezellig team in onze eigen werkplaats in Krimpen aan den IJssel waarbij je onder andere kan genieten van de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Wij volgen de cao Metaal & Techniek

  • 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen

  • Uitgebreid opleidingsbudget waarin wij samen kijken wat bij jou past

  • Goed en kwalitatief gereedschap

  • Uitgeruste servicebussen voor de buitendienst

 

Wie zoeken wij?

In een ideale situatie beschik jij over de volgende kwalificaties, is dit niet het geval zijn ze te allen tijde bij ons te behalen:

  • EKH (of vergelijkend zoals TCVT) certificaat keurmeester onder de haak

  • VCA

  • Heftruck certificaat

  • Hoogwerker certificaat

  • Rijbewijs B

 

Wie zijn wij?

CTP is een allround technisch dienstverlener en bestaat inmiddels 20 jaar en is gevestigd in Ridderkerk en Krimpen aan den IJssel. De tweede generatie van het familiebedrijf kijkt met een frisse blik naar de wensen van de huidige markt. Dagelijks staat een team van jonge honden en ervaren rotten klaar om de klant te ontzorgen.

Wij nemen gedeeltelijk of in zijn geheel de onderhoudswerkzaamheden van onze klanten op ons. Van preventief en correctief onderhoud tot een 24/7 storingsdienst, van hef en hijsmiddelen tot de reparatie van productiemiddelen. CTP biedt een totaaloplossing aan waardoor de klant zich kan focussen op zijn primaire processen, het product of zijn klant.

 

Met aansprekende klanten waaronder Hollandia, IHC Holland, Oceanco, Zwijnenburg en Van Leeuwen Buizen bedienen wij een brede selectie opdrachtgevers in de scheeps -en staalbouw.

 

Neem voor vragen contact op met Tim Curé (0624963472 / t.cure@go-ctp.nl ).

DSC02394.jpg
DSC02377.jpg
bottom of page