top of page

SERVICES

Preventief onderhoud

Betrouwbare en altijd beschikbare productiemiddelen zijn van essentieel belang voor een industriële organisatie. Met een uitgekiend preventief onderhoudsconcept zorgt CTP ervoor dat u kunt rekenen op uw gereedschappen, installaties, machines en hef- & hijsmiddelen (onder en boven de haak). Tegen een scherp tarief en zonder productie-onderbrekingen.

 

Inspecties en keuringen

De wetgever en arbeidsinspectie verplichten bedrijven zorg te dragen voor veilige elektrische installaties en arbeidsmiddelen. Door uw productiemiddelen te laten keuren en regelmatig een inspectie uit te laten voeren, maakt u aantoonbaar dat u alles in het werk stelt om aan deze eisen te voldoen.

 

Storingen en reparaties

Treedt er toch een storing op? Dan is CTP in staat om de storing te verhelpen of de reparatie uit te voeren. Wij lossen de storing of reparatie, bij u op locatie of in onze eigen werkplaats, zeer snel op.

 

24/7 storingsdienst

CTP beschikt over een storingsdienst die 24 uur 7 dagen per week bereikbaar is. Middels een abonnement op deze 24/7 storingsdienst kunt u voorkomen dat uw bedrijf op welk moment dan ook stil komt te staan. Met dank aan ons beschikbaar wagenpark en goed en divers opgeleide monteurs kunnen wij altijd snel ter plekken zijn en de desbetreffende storingen verhelpen. Op deze manier kunt u zich snel weer focussen op uw corebusiness.

bottom of page